Πεπόνης - Μουζακίτης είχαν προτείνει να μπει στο αρχείο η δικογραφία των CDS - iefimerida.gr

Πεπόνης - Μουζακίτης είχαν προτείνει να μπει στο αρχείο η δικογραφία των CDS

Γρηγόρης Πεπόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία αλλάζουν τα δεδομένα για την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη-Μουζακίτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στις 22 Δεκεμβρίου ο Γρηγόρης Πεπόνης επισκέφθηκε τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή, και τον ενημέρωσε ότι προτίθεται να θέσει στο αρχείο την υπόθεση των CDS.

Συγκεκριμένα ο κ. Πεπόνης ζήτησε να μπει η υπόθεση στο αρχείο η υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου καθώς όπως είπε προσκρούει σε δικονομικό θέμα. Η υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου είχε ανακινηθεί με δημοσιεύματα του Τύπου, στα οποία καταγραφόταν ότι πίσω από την κερδοσκοπική συμπεριφορά συγκεκριμένων υπεράκτιων εταιρειών, οι οποίες ποντάριζαν στη χρεοκοπία της Ελλάδας, κρυβόταν μέλος της οικογένειας Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Το Βήμα στη συνέχεια, οι δυο Εισαγγελείς επισκέφθηκαν τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε, στον οποίο επίσης ο κ. Πεπόνης επανέλαβε την εκτίμησή του, ότι η υπόθεση αυτή πρέπει να τεθεί στο αρχείο. Η σύσταση του κ. Τέντε στον οικονομικό Εισαγγελέα ήταν να είναι προσεκτικός, στη δικαστική διερεύνηση των υποθέσεων που χειρίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ