Λοβέρδος: Ο Τσακαλώτος θα παραιτηθεί, γιατί φοράει παντελόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ο Τσακαλώτος θα παραιτηθεί, γιατί φοράει παντελόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή.

«Τα μέτρα θα τα ψηφίσετε μόνοι σας στη Βουλή υπάρχουν μόνο 152 βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά. Όταν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν είμαστε 153 ο κύριος Λοβέρδος συνέχισε ρίχνοντας βέλη κατά του υπουργού Οικονομικών. «Δεν υπάρχουν 153, υπάρχουν μόνο 152 βουλευτές ο κύριος Τσακαλώτος θα παραιτηθεί επειδή φοράει παντελόνια και έχει πει ότι αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.000 € θα παραιτηθεί. Περιμένω λοιπόν να έρθει στη βουλή και να παραιτηθεί».

152 οι ψήφοι για τα μέτρα.Αν ο κ.Τσακαλώτος τιμάει τα παντελόνια που φοράει,θα παραιτηθεί,όπως είχε δηλώσει,αφού μειώθηκε το αφορολόγητο. pic.twitter.com/ymXcTi0mVf

Την λογική του Ανδρέα Λοβέρδου ακολούθησε και ο Νίκος Δένδιας όποιος κάλεσε τον κύριο Τσακαλώτο να έρθει στη Βουλή και να παραιτηθεί. Όσον αφορά το θέμα των αντιμετρων ο κ. Δένδιας επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να τα ψηφίσει και ανέφερε ότι τα αντίμετρα ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η χώρα σε βάθος χρόνου να έχει τέτοια πλεονάσματα χωρίς να καταληστεύσει τον Ελληνικο λαό.
Μάλιστα ο κύριος Δένδιας επέκρινε και την πλευρά των δανειστών λέγοντας πως έχουν ευθύνες γιατί δέχτηκαν τέτοια ληστρικά μέτρα για τους Έλληνες πολίτες
«Με ληστρικές επιδρομές στις τσέπες της αστικής τάξης και των Ελλήνων ανάπτυξη δεν δημιουργείται» ήταν η χαρακτηριστική του φράση.

Τι απάντησε ο Κουρουμπλής
Στις βολές απάντησε ο υπουργός ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος βέβαια δεν αναφέρθηκε καθόλου στη δήλωση που είχε κάνει ο κ.Τσακαλώτος.
«Είναι σε σύγχυση και σε πανικό η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί έκλεισε η αξιολόγηση.
Καταρρίπτεται το επιχείρημα τους των εκλογών.
Μας έλεγαν να κλείσουμε γρήγορα την αξιολόγηση, η κυβέρνηση προσπάθησε να περιορίσει τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών.
Εγώ να αναγνωρίσω την αγωνία τους και το ενδιαφέρον τους για τις συντάξεις και για το αφορολόγητο αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν βρέθηκαν δίπλα στην κυβέρνηση που διαπραγματευόταν το θέμα των συντάξεων και του αφορολόγητου.
Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών στο τέλος της τετραετίας ο λαός θα κρίνει και εμάς και εσάς. Η κυβέρνηση ξεκινά μια νέα προσπάθεια, η κυβέρνηση ασχολείται με την Ελλάδα εσείς ασχολείστε με το ΣΥΡΙΖΑ ο λαός θα μας κρίνει και τους δύο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ