Τα έργα της καλλιτέχνιδος Κέιτ Μίντλετον -Οι φωτογραφίες της που... πήραν βραβείο [εικόνες]

Το κρυφό ταλέντο της στην φωτογραφία έδειξε η Κέιτ Μίντλετον με το πορτρέτο της Πριγκίπισσας Σάρλοτ, που δημοσίευσε το παλάτι για τα δεύτερα γενέθλιά της.

Κι ενώ όλοι, νόμιζαν πως την φωτογράφιση ανέλαβε κάποιος επαγγελματίας, μιας και η Κέιτ είχε καλέσει στο παρελθόν τον ΜάριοΤεστίνο για να φωτογραφίσει το πρώτο πορτρέτο της οικογένειας, όλοι εξεπλάγησαν ευχάριστα μόλις έμαθαν πως η φωτογράφος ήταν η ίδια Κέιτ.

Σύμφωνα με την έμπειρη φωτογράφο παιδικών πορτρέτων, Τζίνα Τζόουνς, ο λόγος που η Κέιτ ανέλαβε χρέη φωτογράφου είναι επειδή το ζευγάρι θέλει έτσι να δείξει πως υπολογίζει τα χρήματα και δεν τα ξοδεύει με το παραμικρό.

«Αυτή η κίνηση δείχνει πόσο μοντέρνα είναι η Κέιτ και ο Γουίλιαμ, καθώς και πόσο προσιτός είναι ο τρόπος που σκέφτονται. Το ότι η Κέιτ δεν φοβάται να φορέσει ξανά και ξανά τα ίδια ρούχα και να βγάλει μόνη της φωτογραφία την Πριγκίπισσα Σάρλοτ δείχνει πόσο υπολογίζει τα χρήματα και δεν είναι σπάταλη», αναφέρει η Τζίνα Τζόουνς.

Και μπορεί η ίδια να μην έχει βλέψεις επαγγελματία φωτογράφου , αλλά είναι πολύ καλή σε αυτό.

Μάλιστα, το ταλέντο της Κέιτ ήταν κρυφό μέχρι που οι φωτογράφοι της Royal Photographic Society της έδωσαν ένα τιμητικό βραβείο για τις φωτογραφίες της , αναγνωρίζοντας έτσι τον ταλέντο της και τον ενθουσιασμό της.

Η Κέιτ είναι πολύ ταλαντούχα για ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε μία εκπρόσωπος των φωτογράφων αναφέροντας πως έχουν μεγάλη περιέργεια για τις επόμενες λήψεις του θα τραβήξει.

Άλλες φωτογραφίες της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ