Survivor: Γκρίνια μετά τις ήττες στους Μαχητές -Μάριος και Βασάλος «έθαψαν» τον μισθοφόρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Γκρίνια μετά τις ήττες στους Μαχητές -Μάριος και Βασάλος «έθαψαν» τον μισθοφόρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας των «Μαχητών» έφερε γκρίνια στο στρατόπεδό τους, όπως τουλάχιστον φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, οι «Διάσημοι» δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν μια ακόμη εύκολη νίκη με σκορ 10-4.

Το έπαθλο μάλιστα ήταν ιδιαίτερο αφού εκτός από ένα ολοκληρωμένο πρωινό, περιελάμβανε και zip line στα δάση του Αγιου Δομίνικου.

Εκεί όπου έπεσε αρκετό γέλιο κυρίως με την φοβία που είχε η Λάουρα. Ωστόσο κατάφερε να το απολαύσει, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της πάντως να γελούν με την ψυχή τους.

Την ίδια ώρα, πίσω στην παραλία φαίνεται πως η τακτική του Κώστα Αναγνωστόπουλου δεν άρεσε σε κάποιος συμπαίκτες του. Μάριος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος σε μια κουβέντα που είχαν τα έβαλαν με τον «μισθοφόρο» λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν γίνεται ο άνθρωπος που επέμενε να είναι κατά του Ντάνου, τώρα να τον πλησιάζει για να φτιάξει συμμαχίες.

Σήμερα, στο επεισόδιο του Survivor εκτός από το αγώνισμα με το έπαθλο φαγητού, θα υπάρξει και η αποχώρηση ενός εκ των τριών προτεινόμενων παικτών, ανάμεσα σε Σπαλιάρα, Τσανγκ και Ελισάβετ, με τις προτιμήσεις των παικτών όπως φάνηκε και από το τρέιλερ να είναι ξεκάθαρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ