Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια: «Πάμε να το πάρουμε στην Κωνσταντινούπολη» - iefimerida.gr

Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια: «Πάμε να το πάρουμε στην Κωνσταντινούπολη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε πρώτος τον λόγο στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Παίζετε σε μία ομάδα που γράφει ιστορία. Είναι η 6η πρόκριση σε 9 χρόνια. Δεν ξέρω πόσες ομάδες το έχουν καταφέρει. Είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια κι όπως έχω πει, οι παλιοί μπολιάζουν και τους ξένους που έρχονται στο τι είμαστε και τι πρεσβεύουμε. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, το χάσαμε και το πήραμε πίσω. Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ θα τα πούμε άλλη μέρα, συγχαρητήρια σε όλους».

Στη συνέχεια, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και έστειλε μήνυμα... κούπας στην Κωνσταντινούπολη «Όλοι θαυμάζουν αυτό που έχουμε κάνει, με τον δικό μας τρόπο. Κόντρα σε όλα και σε όλους. Νομίζω πως και οι οπαδοί των άλλων ομάδων μας θαυμάζουν. Πάμε να το πάρουμε, αυτό θέλουμε τώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague FInal 4 Αγγελόπουλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ