Ασύλληπτο: Πριμ 40 εκατ.ευρώ για κατάκτηση Champions League και πρωταθλήματος στην Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Ασύλληπτο: Πριμ 40 εκατ.ευρώ για κατάκτηση Champions League και πρωταθλήματος στην Ρεάλ Μαδρίτης

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά σε δύο μεγάλες προκλήσεις. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, αλλά και του Champions League.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ υποσχέθηκε ένα αδιανόητο μπόνους σε περίπτωση που η Ρεάλ κατακτήσει τους δύο τίτλους, κάτι που συνέβη τελευταία φορά πριν από εξήντα χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει η μαδριλένικη εφημερίδα «AS» ο πρόεδρος της Ρεάλ έχει υποσχεθεί συνολικό πριμ σε όλα τα στελέχη της πρώτης ομάδας που θα αγγίζει τα 40.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι 24 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας θα εισπράξουν τα 36.000.000 ευρώ εξ αυτών, ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν θα εισπράξει 2.000.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 2.000.000 ευρώ θα μοιραστούν μεταξύ του προπονητικού επιτελείου, των έντεκα ποδοσφαιριστών των ακαδημιών που περιλαμβάνονται στη Λίστα Β του ρόστερ που έχει δηλωθεί στη διοργάνωση και των υπολοίπων υπαλλήλων της πρώτης ομάδας (πχ. φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, γιατροί κλπ.). Μάλιστα, ο Πέρεθ έχει υποσχεθεί ακόμα και οι υπάλληλοι που εργάζονται για τον οργανισμό της Ρεάλ να πάρουν έναν μισθό παραπάνω σε περίπτωση νταμπλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεάλ Μαδρίτης πριμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ