«Έπεσε και καρφώθηκε μόνη της στο μαχαίρι μου» - iefimerida.gr

«Έπεσε και καρφώθηκε μόνη της στο μαχαίρι μου»

Λήμνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του εκδοχή έδωσε ο δράστης του πρόσφατου φονικού της Λήμνου, ο οποίος υποστήριξε πως η 75χρονη που σκότωσε το Σάββατο, έπεσε μόνη της πάνω στο μαχάιρι του...


Η κόρη της άτυχης γυναίκας, είχε βγει για λίγο από το σπίτι, αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε την μητέρα της νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας και την επόμενη μέρα, ο 47χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι μπήκε στο σπίτι για να βουτήξει χρήματα.

Όταν ρωτήθηκε για το πως ακριβώς σκότωσε την 75χρονη, εκείνος έδωσε τη δική του εκδοχή. Αρνήθηκε ότι την μαχαίρωσε όταν βρέθηκε απέναντί του. Είπε ότι πάλεψαν και κάποια στιγμή το θύμα του επιτέθηκε και... πάνω στην πάλη, καρφώθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε!

«Ήμουν μεθυσμένος και χωρίς να το καταλάβω μπήκα μέσα για χρήματα. Έβγαλα το μαχαίρι για να μην καλέσει σε βοήθεια, αλλά εκείνη μου επιτέθηκε. Δεν την σκότωσα εγώ, μόνη της έπεσε στο μαχαίρι» είπε μεταξύ άλλων ο 47χρονος.

Πάντως... αν και μεθυσμένος - όπως λέει - έψαξε στο σπίτι και κατάφερε να βρει 400€, τα οποία βούτηξε και έγινε καπνός. Οι γείτονες της ηλικιωμένης υποστηρίζουν ότι ο δράστης, όχι μόνο δεν ήταν μεθυσμένος, αλλά είχε στήσει ένα ολόκληρο σχέδιο. Αφού τον είχαν δει να περιμένει έξω από το σπίτι και να μπαίνει, όταν σιγουρεύτηκε ότι η άτυχη γριούλα, είχε μείνει ολομόναχη.

Η τύχη του 47χρονου, θα κριθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ