Ανεπανάληπτο σκηνικό: Η Δήμητρα Λιάνη εισέβαλε στο πλατό της Φαίης Σκορδά -Εκπληκτη η παρουσιάστρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανεπανάληπτο σκηνικό: Η Δήμητρα Λιάνη εισέβαλε στο πλατό της Φαίης Σκορδά -Εκπληκτη η παρουσιάστρια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα, ομολογουμένως, ανεπανάληπτο σκηνικό εκτυλίχθηκε χθες στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έκανε... εισβολή στο πλατό!

Η χθεσινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά έγινε σε εξωτερικό χώρο, καθότι Πρωτομαγιά, και καθώς η παρουσιάστρια έκανε τη δουλειά της παρατήρησε ένα πρόσωπο που κάτι της θύμιζε, να κάθεται σε μια πολυθρόνα και να την παρατηρεί. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο από την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου!


Η Φαίη Σκορδά πλησίασε τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, τη φίλησε και την ρώτησε: «Βλέπατε από το σπίτι και περάσατε; Τι κάνετε; Καλωσορίσατε! Ήρθατε για λίγο στην παρέα μας»;

«Ναι. Καλώς σας βρήκαμε! Καλό μήνα! Καλή εβδομάδα! Καλή άνοιξη και καλό καλοκαίρι! Όλα καλά!», απάντησε εκείνη. «Κάτι να κεράσουμε! Έναν καφέ!», ζήτησε η παρουσιάστρια από τους συνεργάτες της.

Δείτε το ασυνήθιστο αυτό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ