Volleyleague: «Διπλό» τίτλου ο ΠΑΟΚ (2-3 σετ) μέσα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Volleyleague: «Διπλό» τίτλου ο ΠΑΟΚ (2-3 σετ) μέσα στο «σπίτι» του Ολυμπιακού

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού πήρε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας 3-2 σετ μέσα στο κλειστό του Ρέντη.

Μία νίκη μακριά από τον τίτλο της Α1 βόλεϊ ανδρών για τρίτη σερί σεζόν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο ται μπρέικ οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον τρίτο τελικό των play off, που έγινε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/04, 19:00) στην Θεσσαλονίκη, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του, ενώ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει έτσι ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς που θα γίνει και πάλι στου Ρέντη (7/05 εφόσον χρειαστεί).

Τα σετ: 25-20, 23-25, 22-25, 25-20, 13-15

Φοβερές καταγγελίες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό. Εκτός από το μπουκάλι που πετάχτηκε μετά τον τελευταίο πόντο, η ένταση είχε και συνέχεια, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά, ένας άγνωστος πέταξε μία κροτίδα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ολυμπιακός volleyleague Ρέντη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ