Κακό φενγκ σούι στην κρεβατοκάμαρα; Τι να προσέξεις σύμφωνα με έναν ειδικό - iefimerida.gr

Κακό φενγκ σούι στην κρεβατοκάμαρα; Τι να προσέξεις σύμφωνα με έναν ειδικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Feng Sui» στα κινέζικα θα πει «Αέρας και νερό». Το σπίτι με καλό feng sui διέπεται από συμμετρία, ισορροπία, ηρεμία, τάξη και αρμονία.

Γίνεται το κατάφυγιό μας. Ενας χώρος που μας γεννά θετικά συναισθήματα. Η αρμονία της φύσης εισβάλλει στο χώρο και νιώθουμε ελευθερία και ευρωστία.

H κρεβατοκάμαρά μας είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που επηρεάζει κατά πολύ τη διάθεσή μας μιας και σε αυτόν περνάμε τις περισσότερες ώρες μας όσο βρισκόμαστε στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα.

Mια ειδικός του Feng Sui, η Laura Cerrano, δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να μετατρέψουμε την κρεβατοκάμαρά μας σε μια «όαση» που θα εξασφαλίσει ποιοτικό ύπνο.

Το Feng Sui διέπεται από μια βασική αρχή: «Μην αφήνεις την ακαταστασία να κυριεύει τον χώρο, μην αφήνεις τις ηλεκτρικές συσκευές συνέχεια σε λειτουργία, να στρώνεις πάντα το κρεβάτι σου».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φένγκ σούι κρεβατοκάμαρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ