Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ: Να καταθέσω πρώτα εγώ για την υπόθεση του Ελλείμματος - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΕΛΣΤΑΤ: Να καταθέσω πρώτα εγώ για την υπόθεση του Ελλείμματος

ΕΛΣΤΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπόμνημα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Ανδρέας Γεωργίου, στο οποίο υπογραμμίζει πως πρέπει πρώτα να καταθέσει ο ίδιος και οι μάρτυρες που προτείνει και ύστερα να αποφασίσουν οι εισαγγελικές αρχές, για την υπόθεση της λεγόμενης τεχνητής διόγκωσης του Ελλείμματος του 2009.

Ο φάκελλος της υπόθεσης αυτής βρίσκεται στα χέρια του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκου Παντελή, ο οποίος και θα αποφασίσει για το εάν θα τον διαβιβάσει ή όχι στη Βουλή. Ο Ιωάννης Τέντες, θα διαβιβάσει αύριο το υπόμνημα του Ανδρέα Γεωργίου στον Νίκο Παντελή, ο οποίος μελετά την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργίου περίμενε να τον καλέσει ο κ. Πεπόνης να καταθέσει ως ύποπτος, αλλά αντί για αυτό ο οικονομικός εισαγγελέας διαβίβασε την υπόθεση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να αποσταλεί στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ