Οι Ρώσοι είχαν ανακαλύψει από το 1982 ζωή στην Αφροδίτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Ρώσοι είχαν ανακαλύψει από το 1982 ζωή στην Αφροδίτη [εικόνες]

ρώσοι επιστήμονες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα άρθρο ενός Ρώσου επιστήμονα, το οποίο δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού Solar System Research (Έρευνα του Ηλιακού Συστήματος) ισχυρίζεται πως οι Ρώσοι είχαν εντοπίσει ζωή στον πλανήτη Αφροδίτη από το 1982.

Σύμφωνα πάντα με το άρθρο η αποστολή Venus 13 είχε στείλει ένα δορυφόρο στον πλανήτη Αφροδίτη ο οποίος το 1982 κατέγραψε εικόνες από την επιφάνεια του πλανήτη στις οποίες εμφανίζονται περίεργα αντικείμενα που μετακινούνται.

Το 1981 οι Ρώσοι έκαναν δύο διαστημικές αποστολές στην Αφροδίτη: αρχικά έγινε εκτόξευση του Venus 13 που ύστερα από 4 μήνες έφτασε στον πλανήτη, ενώ ακολούθησε η εκτόξευση του Venera 14. Και οι δύο αποστολές μάζεψαν φωτογραφίες από την επιφάνεια του πλανήτη καθώς και δείγματα από το έδαφος.

Τώρα ο Λεονίντ Κσανφομαλίτι ισχυρίζεται ότι αν αναλύσει κανείς με σύγχρονα μέσα εκείνες τις εικόνες, τότε μπορείς να δεις καθαρά αυτά που ο ίδιος αποκαλεί ένα «σκορπιό», ένα «δίσκο» και ένα «μαύρο πτερύγιο» τα οποία «εμφανίζονται και εξαφανίζονται»

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η θερμοκρασία στην επιφάνεια της Αφροδίτης ανέρχεται στους 460 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που αποκλείει την ανάπτυξη ζωής.

Οι Ρώσοι είχαν ανακαλύψει από το 1982 ζωή στην Αφροδίτη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ