Η γυναίκα που φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες της πρόνοιας για την εξάλειψη του φαινομένου, τα ποσοστά των κακοποιημένων γυναικών εν έτει 2017 συνεχίζουν να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Και παρόλο που οι γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ψυχολογικής, λεκτικής και σωματικής βίας έρχονται αντιμέτωπες με ένα τραύμα που μένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους, υπάρχουν στιγμές που λειτουργούν ως η αφετηρία για μία νέα, ελεύθερη πλέον ζωή.

Ζωντανό παράδειγμα, η 41χρονη επιχειρηματίας Κάρολαϊν Γουέι η οποία ξέφυγε από μία βίαιη σχέση και αποφάσισε να παρακινήσει και άλλες γυναίκες να το κάνουν, δείχνοντας τους πως ποτέ δεν είναι αργά για μία νέα αρχή. Πριν από τρία χρόνια, η Κάρολαϊν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 39χρονο σύντροφό της Ντικ Όρις, ύστερα από έναν έντονο τσακωμό. Τα αποτελέσματα; Ένα σπασμένο σαγόνι, δύο μαυρισμένα μάτια, θολή όραση και αρκετά ράμματα. Καθώς η επιχειρηματίας προσπαθούσε να αναρρώσει από την επίθεση, έβρισκε παρηγοριά στο να παρατηρεί τα τραύματά της να επουλώνονται μέρα με τη μέρα, βγάζοντας φωτογραφίες. Και πλέον, τρία ολόκληρα χρόνια μετά την επίθεση, αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό τις φωτογραφίες της για να αποτελέσει παράδειγμα για άλλα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ξυλοδαρμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ