Φιέστα με Ρίβερ Πλέιτ σκέφτονται στον Ολυμπιακό - «Τρέχουν» για τη νέα σεζόν - iefimerida.gr

Φιέστα με Ρίβερ Πλέιτ σκέφτονται στον Ολυμπιακό - «Τρέχουν» για τη νέα σεζόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και συνολικά στον 44ο τίτλο της ιστορίας του, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την απόστασή του από τις υπόλοιπες ομάδες.

Σε μια χρονιά όπου όλα κυλούσαν κόντρα στον προγραμματισμό, ο Ολυμπιακός έφτασε τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν τη σεζόν με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο, τον 5ο δηλαδή τεχνικό για τη σεζόν 2016-2017.

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν αυτός που ξεκίνησε, τον διαδέχθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ, για να έρθει ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος απολύθηκε και ανέλαβε προσωρινά ο Βασίλης Βούζας πριν τελικά ολοκληρώσει τη χρονιά ο Τάκης Λεμονής.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν μέσα σε αυτή τη σεζόν να φτάσουν έως τους «16» του Europa League και τα ημιτελικά του Κυπέλλου, κατακτώντας στο φινάλε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη μέρα. Ο Ρεμί Γκαρντ πρέπει να θεωρείται ήδη ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, με τους διοικούντες την ομάδα να μην θέλουν να χάσουν χρόνο ενόψει της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα θέλει να επιστρέψει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για το λόγο αυτό έχει αρχίσει ήδη η ενίσχυση του ρόστερ.

Σιώπης, Ρισβάνης, Μύγας και Κούτρης είναι ήδη παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος θα κινηθεί επίσης για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Προτεραιότητα παίρνουν ένας στόπερ, ένας αριστερός μπακ, ένας αμυντικός μέσος, ένας πλάγιος επιθετικός και ένας σέντερ φορ αφού ο Όσκαρ Καρντόσο δύσκολα θα συνεχίσει.

Όσον αφορά τη φιέστα που θα ετοιμάσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον εορτασμό της κατάκτησης του πρωταθλήματος, οι σκέψεις που κάνουν για φιλικό παιχνίδι με την Ρίβερ Πλέιτ, φαίνεται να σκορπούν ενθουσιασμό στους οπαδούς ωστόσο όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός 44ο πρωταθλημα φιέστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ