Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού -Στη Μύκονο με τον καλό της από το Σάββατο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον γάμο της Δούκισσας Νομικού -Στη Μύκονο με τον καλό της από το Σάββατο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μύκονο για το τριήμερο βρέθηκαν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Το ζευγάρι επέλεξε το Νησί των Ανέμων όχι μόνο για να χαλαρώσει το τριήμερο αλλά και για να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Η κάμερα του ΜykonosLiveTv εντόπισε το ζευγάρι να γευματίζει στο Nammos στην Ψαρρού. Χαλαροί, ευδιάθετοι και πολύ ερωτευμένοι, δεν προσπάθησαν να το κρύψουν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το Νησί των Ανέμων είναι το αγαπημένο μέρος της Δούκισσας και του Δημήτρη, καθώς ο επιχειρηματίας διατηρεί εκεί εξοχική κατοικία, την οποία επισκέπτονται πολύ συχνά.

Πάντως, γύρω από τον γάμο του ζευγαριού επικρατεί... μυστήριο, καθώς ούτε ο τόπος ούτε ο χρόνος της τελετής έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, ενώ κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ως πιθανή ημερομηνία τη 10η Ιουνίου δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2014 και την περασμένη Πρωτοχρονιά, κατά τη διάρκεια των εξωτικών τους διακοπών, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έκανε πρόταση γάμου στην καλή του. «Ήμασταν στο εξωτερικό μέσα στη θάλασσα σε εξωτικό νησί. Τα έκανε όλα τόσο φανταστικά. Ξέρει ότι είμαι παιδί της θάλασσας και αυτή η στιγμή είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θέλω να γίνει αυθόρμητα μεταξύ μας. Το έκανε τόσο απλά ένα πρωί. Αφού έκλαψα πολύ, γιατί δεν το περίμενα. Ήταν γλυκούλης όπως πάντα. Αφού ξεπέρασα το σοκ του είπα "αγάπη μου δεν σου απάντησα" και μου είπε "μα δεν σε ρώτησα"», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Ηδη, πάντως, τα μπάτσελορ και των δύο έχουν γίνει, με τις φίλες της Δούκισσας Νομικού να την «κλέβουν» για μια μέρα για ένα ταξίδι αστραπή στην Ιταλία και τον επιχειρηματία να πηγαίνει με τους κολλητούς του στο Μαϊάμι.

Από τα... σίγουρα του γάμου είναι η υπογραφή του νυφικού της παρουσιάστριας, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια θα της το ράψει η Σήλια Κριθαριώτη. «Έχω κάνει μόνο μια πρόβα νυφικού. Έχω την χαρά και την ευτυχία να ξέρω τη Σήλια Κριθαριώτη και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είμαι χαλαρή. Έχω βάλει τόσα πολλά νυφικά στη ζωή μου που για να βρω αυτό το ένα που τελικά θα μου αρέσει πολύ, δυσκολεύτηκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ