Survivor: Ξανά στην πείνα οι Διάσημοι -Κατασκευαστική «στήνει» ο Τσανγκ στο νησί [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ξανά στην πείνα οι Διάσημοι -Κατασκευαστική «στήνει» ο Τσανγκ στο νησί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου περιελάμβανε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με τους Μαχητές να αναδεικνύονται νικητές με σκορ 10-5 κόντρα στους Διάσημους.

Το κλίμα στην κοινή παραλία είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο και φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι παίκτες πλέον δεν είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, κάθονται όλοι μαζί και απολαμβάνουν τις κατασκευές του Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος αφού μετέφερε την κούνια του, έφτιαξε και ένα παγκάκι-κρεβάτι, το οποίο μάλιστα μοιράστηκε με τα κορίτσια της ομάδας του.

Νωρίτερα, μάλιστα, είχε φροντίσει να φτιάξει και ένα... a/c για την καλύβα του αφού τον ενοχλούσε πολύ η υγρασία τα βράδια.

Το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες φάνηκε ακόμη περισσότερο όταν -μετά το πρωινό τους- οι παίκτες βούτηξαν όλοι μαζί στη θάλασσα για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Από τα πλάνα έλειπε βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε βουτήξει για ψαροντούφεκο, βγάζοντας τελικά έξι ψάρια, με τα οποία τάισε την ομάδα του.

Αυτός πάντως που έδωσε βοήθεια στους Διάσημους, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Κοκκινάκης, Λάουρα και Βαλαβάνη προσπαθούσαν να εντοπίσουν έναν ψόφιο ποντικό κάτω από την καλύβα τους και τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν με τη βοήθεια του μισθοφόρου.

Θρίαμβος στο αγώνισμα επάθλου

Οι δυο ομάδες μεταφέρθηκαν λίγο αργότερα στον στίβο μάχης προκειμένου να διαγωνιστούν με έπαθλο το φαγητό. Κοτόπουλο με τηγανητές πατάτες τους περίμενε και τελικά το γεύτηκαν οι Μαχητές, νικώντας με σκορ 10-5. Είναι χαρακτηριστικό πως τις τρεις από τις πέντε νίκες των Διασήμων τις σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν έχασε σε κανένα run.

Η ένταση του παιχνιδιού ήταν τέτοια μάλιστα που προς στιγμήν ο Ντάνος μπερδεύτηκε σε μια μονομαχία του Μάριου με τον Χρανιώτη και αντί να εμψυχώσει τον συμπαίκτη του, είπε «Μπράβο, Μάριε», με αποτέλεσμα αμέσως να βάλει τα γέλια και να αναρωτηθεί «Τι είπα;».

Οσο για το σημερινό αγώνισμα, αυτό χαρίζει την ασυλία και από το τρέιλερ φάνηκε πως πρόκειται για ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Ορέστης Τσανγκ Κατασκευές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ