Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα -Φόρεσε το πιο hot της παλέτας και λάμψε! - iefimerida.gr

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα -Φόρεσε το πιο hot της παλέτας και λάμψε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν ξεκάθαρη η δήλωση των Εβδομάδων Μόδας για τις τάσεις το επόμενο φθινόπωρο και χειμώνα: το κόκκινο θα μας απασχολήσει πολύ, θα είναι πρωταγωνιστής.

Εκκεντρικό, δυναμικό και ερωτικό, επιβλητικό και μεγαλόπρεπο. Σαγηνευτικό και λαμπερό. Μια από τις πιο διαχρονικές αποχρώσεις.

Το κόκκινο είναι εδώ και τονίζει την πιο γοητευτική πλευρά κάθε γυναίκας. Ένα iconic χρώμα στο χώρο της μόδας. Οπου κι αν φορεθεί, ξεχωρίζει και «επιβάλλεται». Είτε στα ρούχα, είτε στα παπούτσια, είτε στα αξεσουάρ.

Ακόμα και ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό outfit. Μπορεί να ταιριάξει σε όλες ανεξάρτητα από τον σωματότυπό τους, αλλά ο συνδυασμός απαιτεί προσοχή για να μην βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Αν το φοβάσαι μπορείς να το φορέσεις στα χείλη σου, στην τσάντα σου, στις γόβες σου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόκκινο μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ