Εφιάλτης στις Μπαχάμες -Το απόλυτο χάος σε φεστιβάλ που είχε εισιτήριο 12.000 δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Εφιάλτης στις Μπαχάμες -Το απόλυτο χάος σε φεστιβάλ που είχε εισιτήριο 12.000 δολάρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντί να χορεύουν στις παραλίες με τη λευκή άμμο και τα καταγάλανα νερά της Μεγάλης Exuma στις Μπαχάμες, οι παρευρισκόμενοι στο Φεστιβάλ Fyre κατέληξαν στo αεροδρόμιo προσπαθώντας να βρουν ένα κατάλυμμα, μερικοί χωρίς φαγητό ή νερό, δίχως να μπορούν να φτάσουν στο σπίτι τους.

Υποτίθεται ότι θα ήταν το πιο λαμπερό γεγονός της χρονιάς, με τα πλούσια παιδιά του Instagram, να αναμένουν με αγωνία το event, προκειμένου να ανεβάσουν στα κοινωνικά τους δίκτυα, εντυπωσιακές σέλφι.

Tο Fyre Festival, ένα συναυλιακό γεγονός μόνο για την ελίτ των Αμερικανών, γρήγορα μετατράπηκε σε μια τρομακτική ταινία, με εκατοντάδες γόνους πλούσιων οικογενειών να έρχονται αντιμέτωποι με την έλλειψη φαγητού, τους βίαιους ντόπιους, τα άθλια καταλύματα και τα άγρια σκυλιά που περιφέρονταν στους δρόμους.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε εικόνες από το εφιαλτικό φεστιβάλ στο BOVARY.gr, πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ