Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κέιτ Μίντλετον, αν και όταν την πρωτο-συστήθηκε στην υφήλιο σαν φημολογούμενη φίλη του πρίγκιπα Γουίλιαμ έμοιαζε... κανονική, όταν παρουσιάστηκε επίσημα ως σύντροφος του δεύτερου διαδόχου του βρετανικού θρόνου η σιλουέτα της ήταν πολύ πολύ πιο αδύνατη.

Και από τότε παραμένει έτσι. Τι κι αν έκανε δύο παιδιά, η δούκισσα του Κέιμπριτζ διατηρεί μια αδύνατη σιλουέτα. Μερικές φορές, μάλιστα, σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πιο αδύνατη απ' ότι πριν κάνει τα παιδιά.

Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον  | iefimerida.gr 0

Τι μπορεί να τρώει; Πώς τα καταφέρνει να διατηρεί αυτές τις αναλογίες και πέρα από αυτό, τι μπορεί να τρώει μια δούκισσα, αυριανή βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας;

Τις απαντήσεις δίνει η Κάρολιν Ρομπ, η οποία δούλεψε ως σεφ για τη βασιλική οικογένεια για πάνω από 10 χρόνια. Σύμφωνα με την Ρομπ ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αγαπούν να περνούν χρόνο μαζί στο τραπέζι σαν μια κανονική οικογένεια. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μάλιστα, φαίνεται ότι της αρέσει να μαγειρεύει και να επιμελείται το μενού όταν έχει καλεσμένους σπίτι της. Αν και ο Γούλιαμ την έχει πειράξει ακόμη και δημοσίως για τις μαγειρικές της ικανότητες λέγοντας πως... «μαγειρεύει η Κέιτ, για αυτό είμαι τόσο αδύνατος»!

Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον  | iefimerida.gr 1
  • Ακολουθεί αυστηρή δίαιτα 

Αν πίστευε κανείς ότι το κορμί της Κέιτ Μίντλετον είναι... χάρισμα, κάνει απλά λαοθς. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ακολουθεί αυστηρότατες διατροφές. Για να χάσει κιλά για το γάμο της είχε ακολουθήσει τη δίαιτα Ντουκάν, μια διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη και χαμηλή σε υδατάνθρακες.

Γενικότερα, πάντως, η Μίντλετον καταναλώνει λευκό κρέα, λαχανικά, φρούτα, ψωμί ολικής άλεσης, ενώ δεν αντιστέκεται στο κότατζ και στις γαρίδες.

Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον  | iefimerida.gr 2
  • Τα σνακς της 

Κλασικές είναι οι επιλογές της δούκισσας του Κέιμπριτζ και στα σνακ της τα οποία επιλέγει πολύ προσεκτικά με διπλό σκοπό: Και να ξεγελά την πείνα της και να την.... ομορφαίνουν! Μεταξύ αυτών γκότζι μπέρις, καρπούζι, γάλα αμυγδάλου, ταμπουλέ, αλλά και γκασπάτσο και σεβίτσε.

  • Στις διακοπές δεν κάνει διατροφή 

Ναι στις διακοπές και στα κάθε είδους καλέσματα στο παλάτι η Κέιτ Μίντλετον τρώει ότι... σερβίρεται. Για παράδειγμα όταν πηγαίνουν στο Σάντινγχαμ για Χριστούγεννα ξεκινούν το φαγητό... από νωρίς. Πλούσιο πρωινό και στη συνέχεια μεσημεριανό το οποίο περιλαμβάνει γαρίδες, αστακούς και γαλοπούλα ψητή με καρότα και λαχανάκια Βρυξελλών, ενώ το βράδυ συνήθως οι σεφ ετοιμάζουν εντυπωσιακά δείπνα με γαλοπούλα και χοιρινό μαγειρεμένα με άπειρους τρόπους.

Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον  | iefimerida.gr 3
  • Εκανε υπνοθεραπεία για το... φαγητό

Και στις δύο εγκυμοσύνες της, στον πρίγκιπα Τζορτζ και στην πριγκίπισσα Σάρλοτ, η Κέιτ Μίντλετον υπέφερε από ένα σύνδρομο το οποίο της προκαλούσε έντονες ζαλάδες. Ετσι, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε υπνοθεραπεία προκειμένου να καταπολεμήσει τη ναυτία και να βρει τρόφιμα τα οποία θα μπορούσε να αντέξει να καταναλώσει. Μεταξύ άλλων στις εγκυμοσύνες της έτρωγε αβοκάντο, μούρα και πλιγούρι βρώμης.

  • Τολμά και δοκιμάζει

Δεν είναι κολλημένη με τις γεύσεις, τολμά και δοκιμάζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τελευταίο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στον Καναδά τόλμησε να δοκίμασε ένα ασυνήθιστο θαλασσινό που μοιάζει με... φαλλό (συνοδευμένο με σάλτσα μουστάρδας). Είναι πραγματικά ασυνήθιστο, δεν το έχω δει ποτέ πριν, είναι πολύ φρέσκο».

  • Αποφεύγει τα γλυκά 

Αν κάτι αποφεύγει η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι τα γλυκά. Τουλάχιστον κάποια από αυτά. Συγκεκριμένα, στα οικογενειακά τραπέζια, όπου υπάρχει ποικιλία γλυκών, μπορεί Γουίλιαμ και Χάρι να τρώνε άπειρα γλυκά με μαρμελάδες και καραμέλα, πουτίγκες και άλλα βουτήματα, ωστόσο, η Μίντλετον τα αποφεύγει... διακριτικά.

Τι τρώει άραγε μια μέλλουσα βασίλισσα; Το μενού της Κέιτ Μίντλετον  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ