Απολογούνται οι αρχηγοί των εκβιαστών - τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Απολογούνται οι αρχηγοί των εκβιαστών - τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης

τακτικός ανακριτής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η παρέλαση των μελών των εγκληματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης στο γραφείο του τρίου τακτικού ανακριτή. Σήμερα εξάλλου έπαιρναν σειρά οι φερόμενοι ως αρχηγοί. Ο πρώτος που παρουσιάστηκε σήμερα ήταν ο 58χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ως «εγκέφαλος» της πρώτης και πιο ισχυρής εκ των τεσσάρων συμμοριών.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί και πέραν των τεσσάρων κατηγορουμένων στους οποίους αποδίδεται αρχηγικός ρόλος θα απολογηθούν άλλα δύο άτομα.

Οι απολογίες ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή και μέχρι στιγμής έχουν κριθεί ως προσωρινά κρατούμενοι 28 κατηγορούμενοι, ενώ άλλοι 19 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και χρηματικές εγγυήσεις. Ανάμεσα σ' αυτούς που πήραν το δρόμο προς τις φυλακές είναι ο επικεφαλής της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων Θεσσαλονίκης του ΣΔΟΕ,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ