Η αποστομωτική απάντηση της Αννας Γουίντουρ σε όσους την αποκαλούν «Σιδηρά Κυρία» - iefimerida.gr

Η αποστομωτική απάντηση της Αννας Γουίντουρ σε όσους την αποκαλούν «Σιδηρά Κυρία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να λένε ότι είναι αυστηρή και άκαμπτη αλλά την έχουμε δει και να χαμογελάει, ότι δεν τρώει γλυκά, αλλά είχε τσιμπήσει λίγο από ένα σοκολατένιο κέικ σε μία επίσημη εκδήλωση.

Τελικά, η Αννα Γουίντουρ είναι το «αφεντικό» στην βιομηχανία που λέγεται μόδα;

Γύρω από το όνομα της Άννας Γουίντουρ λέγονται πολλά αλλά ένα δεν έχει αμφισβητηθεί... ότι είναι η σιδηρά κυρία της μόδας και ότι εκείνη παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις στον χώρο.

Και ενώ, λοιπόν, εκδοτικοί οίκοι, σχεδιαστές, στιλίστες και αρθρογράφοι πίνουν νερό στο όνομα της Γουίντουρ, η οποία αντικειμενικά δεν έχει πλέον να αποδείξει τίποτα σε κανένα, μία συνέντευξή της έρχεται να απομυθοποιήσει κάπως την εικόνα της. Συγκεκριμένα, η αρχισυντάκτρια της Αμερικάνικης Vogue έδωσε συνέντευξη στο Business of Fashion και μίλησε για την συναρπαστική ζωή του να είσαι αρχισυντάκτης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αννα Γουίντορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ