«Γύρνα πίσω στο πλοίο, διάολε!», τώρα και σε μπλούζα - iefimerida.gr

«Γύρνα πίσω στο πλοίο, διάολε!», τώρα και σε μπλούζα

μπλουζάκια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εκκλήσεις του Διοικητή του λιμενικού στο Λιβόρνο Γκρεγκόριο Ντε Φάλκο προς τον πλοίαρχο του βυθιζόμενου κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia ενέπνευσαν τον ιδιοκτήτη εταιρίας που τυπώσει συνθήματα σε μπλουζάκια και πλέον κυκλοφορούν στο ίντερνετ t-shirts με τη φράση «Γύρνα πίσω στο πλοίο, διάολε!».

Στόχος του καταστήματος, εκτός από το αυξήσει τα κέρδη του, είναι να εμπνεύσει τους Ιταλούς να σώσουν την χώρα τους από την οικονομική κρίση.

Οι ιταλοί έχουν ηρωοποιήσει τον Ντε Φάλκο για την οργισμένη αντίδρασή του απέναντι στη στάση του πλοιάρχου Φραντσέσκο Σκετίνο, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για το ναυάγιο και βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, πρόκληση ναυαγίου και εγκατάλειψη πλοίου.

Ο Στέφανο Ραμπόνι, ιδιοκτήτης της διαδικτυακής εταιρίας Lipsiasoft, που κατασκευάζει τα μπλουζάκια και τα διαθέτει στο Ίντερνετ έναντι 12,9 ευρώ, είπε ότι ήδη σημειώνουν μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ