Βυθισμένη στο χάος η Βενεζουέλα: Αυτός είναι ο 20χρονος που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς -Στους 32 οι νεκροί [εικόνα] - iefimerida.gr

Βυθισμένη στο χάος η Βενεζουέλα: Αυτός είναι ο 20χρονος που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς -Στους 32 οι νεκροί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο θύμα των ταραχών στη Βενεζουέλα είναι ένας 20χρονος.

Ο άτυχος νεαρός που συμμετείχε στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις κατά του Νικόλας Μαδούρο τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι από δακρυγόνο στην πρωτεύουσα της επαρχίας Τσακάο που κυριαρχεί η αντιπολίτευση.
Πρόκειται για τον 20χρονος Juan Pablo Pernalete Llovera, ο οποίος σύμφωνα με την El Cooperante δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Βενεζουέλα.

Αυτός είναι ο 20χρονος Juan Pablo Pernalete Llovera που δολοφονήθηκε πριν από λίγο από αστυνομικούς στη #Βενεζουέλα.
(ΠΗΓΗ: El Cooperante) pic.twitter.com/poDBm5BY0R

Βυθισμένη στο χάος η Βενεζουέλα: Αυτός είναι ο 20χρονος που δολοφονήθηκε από αστυνομικούς -Στους 32 οι νεκροί [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο Μαδούρο βγάζει τη Βενεζουέλα από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών
Η Βενεζουέλα θα αποχωρήσει από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAS) σε διαμαρτυρία για την καμπάνια της Ουάσιγκτον εναντίον της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της χώρας, είπε η υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες σε τηλεοπτικές δηλώσεις χθες.

Ο αμυντικός οργανισμός εδρεύει στην Ουάσιγκτον και "αποτελεί το σημαντικότερο πολιτικό, δικαστικό και κοινωνικό κρατικό φόρουμ στο ημισφαίριο", σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Ο Οργανισμός περιλαμβάνει 35 κράτη της Βόρειας, Κεντρικής, και Νότιας Αμερικής, ενώ έχει χορηγήσει καθεστώς μόνιμου παρατηρητή σε 69 κράτη καθώς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τη Ροντρίγκεζ η απόφαση δεν είναι προσχηματική αλλά «εχει να κάνει με την αξιοπρέπεια του λαού μας». Όπως εξήγησε οι διαδικασίες που θα διαρκέσουν περίπου 24 μήνες, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Η κίνηση αυτή του Μαδούρο έρχεται σε μια στιγμή που η Βενεζουέλα μετράει πλέον 32 νεκρούς από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ