Η Jaguar XF θα έχει και έκδοση Sportbrake [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Jaguar XF θα έχει και έκδοση Sportbrake [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα της ΧF Sportbrake, της έκδοσης στέισον δηλαδή του μεγάλου της μοντέλου. Παράλληλα πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει ένα περίγραμμά της στο κεντρικό γήπεδο τένις του Wimbledon.

Η XF Sportbrake θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά και αξιόλογα μοντέλα, όπως π.χ. η Mercedes-Benz E-Class Estate, η 5άρα Touring της και το Volvo V90, ενώ σημαντικό είναι πως η προσθήκη του επιπλέον όγκου πίσω δεν θα αλλάζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Το σίγουρο είναι πως η Sportbrake θα διαθέτει όλα το μηχανολογικό υπόβαθρο της τετράθυρης λιμουζίνας, με το όποιο ενδιαφέρον για την χώρα μας να εστιάζεται στον δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου και το νέο δίλιτρο βενζίνης (θα υπάρχει και ο τρίλιτρος V6). Οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο 8, ενώ κινητήριοι τροχοί θα είναι είτε οι πίσω είτε όλοι.

Η επίσημη πρεμιέρα αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι και σε τιμές που δεν θα διαφοροποιούνται σημαντικά από αυτές της σεντάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jaguar
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ