Tζανακόπουλος: Aναμένουμε από τη ΝΔ να καταγγείλει και πάλι Κομισιόν και Γιούνκερ

Μια αιχμηρή αντίδραση εξαπολύοντας επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή συνέντευξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Αναμένουμε από τη Νέα Δημοκρατία να καταγγείλει και πάλι την Κομισιόν και τον πρόεδρο Γιούνκερ που παίρνει το μέρος της Ελλάδας» σημειώνει ο κ. Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter.

Nα σημειωθεί, πως ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε πως οι θέσεις που παρουσίασε στην επικεφαλής του ΔΝΤ , κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ήταν ότι δεν πρέπει πλέον «κάποιοι» θεσμοί να επιζητούν μεγάλες περικοπές στις συντάξεις.

Αυτό γιατί οι Ελληνες συνταξιούχοι δεν αντέχουν άλλο, ενώ είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει περίγραμμα των μελλοντικών μέτρων για το χρέος στο Eurogroup του Μαΐου, παράλληλα ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση ως τότε και ότι το μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα του 2016 πρέπει να έχει καθολική αναγνώριση.

Αναμένουμε από τη @neademokratia να καταγγείλει και πάλι την Κομισιόν και τον Πρόεδρο Γιούνκερ που παίρνει το μέρος της Ελλάδας.. https://t.co/V798U3xIL8

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ