«Bonjour!» από τη γαλλόφωνη Huffington Post - iefimerida.gr

«Bonjour!» από τη γαλλόφωνη Huffington Post

Huffington Post
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον τίτλο «Bonjour!» υποδέχθηκε η Huffington Post τη γαλλόφωνη έκδοσή της η οποία αποτελεί και το πρώτο βήμα του ομίλου Huffington Post- AOL προς τις μη-αγγλόφωνες χώρες. Το εγχείρημα γίνεται σε συνεργασία με τον όμιλο της Le Monde και επικεφαλής της έκδοσης είναι η γνωστή δημοσιογράφος Ανν Σινκλέρ.

Στο πρώτο της editorial, η Ανν Σινκλέρ τόνισε ότι στόχος της γαλλικής Huffington Post είναι να μεταφέρει στο διαδίκτυο τις συζητήσεις εκείνες που γίνονται στα καφενεία και τα τραπέζια, με στόχο η ιστοσελίδα να γίνει ένα ζωντανό forum διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών. Σύμφωνα με την ομάδα της Huffington ο στόχος είναι διπλός: από τη μία η μεταφορά και αναπαραγωγή των ειδήσεων με ένα τρόπο προκλητικό και ενίοτε αστείο και από την άλλη η ζωντανή επικοινωνία και η διάδραση.

Παράλληλα η Αριάννα Χάφινγκτον τόνισε πως στόχος της γαλλόφωνης έκδοσης είναι να μεταφέρει τη γαλλική κουλτούρα και ιδιοπροσωπεία. «Για μένα κλείνει ο κύκλος ενός ταξιδιού που ξεκίνησε όταν για πρώτη φορά στα 11 μου επισκέφθηκα το Παρίσι με τον πατέρα και την αδερφή μου- ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα εκτός Ελλάδας», έγραψε στο άρθρο της η ιδρύτρια της Huffington Post.

«Bonjour!» από τη γαλλόφωνη Huffington Post | iefimerida.gr 0

H Αριάννα Στασινοπούλου- Xάφινγκτον στο Παρίσι, σε ηλικία 11 ετών μαζί με τον πατέρα της και την αδερφή της Αγάπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ