Tον εφοπλιστή Γιώργο Τσαβλίρη παντρεύτηκε η εγγονή του Τσιτσάνη - iefimerida.gr

Tον εφοπλιστή Γιώργο Τσαβλίρη παντρεύτηκε η εγγονή του Τσιτσάνη

Ζωή Τσιτσάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Happy ending είχε η πολυετής σχέση της Ζωής Τσιτσάνη, εγγονής του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, με τον εφοπλιστή Γιώργο Τσαβλίρη, καθώς το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με περίπου 50 καλεσμένους, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο γκολφ της Γλυφάδας. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Λου Κολλάκης, γόνου μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας με καταγωγή από τις Οινούσσες, στο σπίτι του οποίου και έγινε η δεξίωση που ακολούθησε.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα, την περασμένη Τρίτη, η Ντέλλα Ρούνικ, φίλη της νύφης, παρέθεσε προγαμήλια δεξίωση στο σπίτι της στη Ρηγίλλης, όπου το «παρών» έδωσαν περίπου 15 φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες της αλλαγής των προγαμιαίων όρκων μεταξύ του ζευγαριού.

Ο γαμπρός, ο οποίος είναι λάτρης των ρεμπέτικων, έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Αγάπησα αυτή τη μουσική προτού γνωρίσω τη Ζωή. Σήμερα αντιμετωπίζω το όλο θέμα ως καρμικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ