Νέα ένταση για τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών -Πήραν... σηκωτή συμβολαιογράφο [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα ένταση για τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών -Πήραν... σηκωτή συμβολαιογράφο [βίντεο]

Φωτογραφία Αρχείου:  Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεταμένο ήταν το κλίμα στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας μετά την αλλαγή στάσης των συμβολαιογράφων, οι οποίοι αποφάσισαν να μετέχουν σε πλειστηριασμούς με εγγεγραμμένη υποθήκη άνω των 400.000 ευρώ.

Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από την ώρα που άνοιξαν οι αίθουσες στις οποίες θα γίνονταν ορισμένοι από τους 30 πλειστηριασμούς που είναι προγραμματισμένοι, αλλά και στους χώρους εκτός των αιθουσών.

Αρχικά, τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» εντόπισαν μια συμβολαιογράφο που βρίσκονταν κοντά στο κυλικείο του Μεγάρου και κινήθηκαν εναντίον της, καθώς όπως καταγγέλλουν προσπάθησε να κάνει πλειστηριασμό σε ένα τραπεζάκι εκτός αίθουσας.

Τα μέλη του κινήματος της επιτέθηκαν φραστικά και της ζήτησαν να αποχωρήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε και τα πνεύματα οξύνθηκαν. Έτσι στη συνέχεια οι πολίτες και τα μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς την κατέβασαν από το τραπέζι στο οποίο καθόταν και την κλείδωσαν στο... κυλικείο του Μεγάρου.

Νέα ένταση για τους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών -Πήραν... σηκωτή συμβολαιογράφο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στη συνέχεια, η ίδια συμβολαιογράφος πλησίασε και πάλι τη δικαστική αίθουσα, ωστόσο όταν έγινε αντιληπτή ακολούθησε δεύτερος γύρος επεισοδίων, με τους πολίτες να την οδηγούν εκτός του δικαστικού μεγάρου.

Ακόμα δύο πλειστηριασμοί σπιτιών ακυρώνονται σήμερα μετά απο παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων. #skg pic.twitter.com/hyn6lGPQob


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ