Ο Ντάισεμπλουμ θα ενημερώσει αύριο το ΕΚ για την πορεία της διαπραγμάτευσης - iefimerida.gr

Ο Ντάισεμπλουμ θα ενημερώσει αύριο το ΕΚ για την πορεία της διαπραγμάτευσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών θα ενημερώσει αύριο τους ευρωβουλευτές, ο Γερούν Ντάισεμλπλουμ στην πρώτη του εμφάνιση στο ΕΚ μετά τα σχόλια του για τις χώρες του Νότου, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο επικεφαλής του Eurogroup θα κάνει δηλώσεις στις 10:30 το πρωί για την πορεία της αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος οικονομικής προσαρμογή. Υπενθυμίζεται ότι είχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε ανάλογη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το ελληνικό πρόγραμμα στις 4 Απριλίου, ωστόσο είχε επίσημη επιστολή εξηγώντας τους λόγους που δεν μπορούσε να παραστεί.

Ο Πρόεδρος του ΕΚ Αντόνιο Ταγιάνι είχε καταγγείλει τις συνεχείς αρνήσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ να παραστεί στις συζητήσεις του ΕΚ και είχε δηλώσει ότι θα στείλει επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο του Eurogroup με την οποία θα αναφέρει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απορρίπτει ομόφωνα τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΚ Ντάισελμπλουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ