Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε κατά λάθος την εγκυμοσύνη της- Πώς κατάλαβε ότι έκανε γκάφα [εικόνα]

Μπορεί να έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να κατακτήσει το Αυστραλιακό Open, ενώ ήταν έγκυος, αλλά αυτή τη περίοδο η Σερένα Γουίλιαμς πηγαίνει από παραλία σε παραλία με τον αρραβωνιαστικό της.

Η 35χρονη τενίστρια βρίσκεται συγκεκριμένα στο Μεξικό και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύντροφό της, καθώς όπως ανακοίνωσε θα επιστρέψει στο γήπεδο μετά την γέννα.

Στην τελευταία της μάλιστα εμφάνιση η ίδια φορούσε ένα ολόσωμο μαγιό και μεγάλο ψάθινο καπέλο, ενώ δεν έφυγε λεπτό από την σκιά.

Η Σερένα Γουίλιαμς, η οποία ανακοίνωσε με μία φωτογραφία στο Snapchat πως περιμένει παιδί, αποκάλυψε πως μόνο επίτηδες δεν το έκανε, καθώς ήθελε να δημοσιεύσει άλλη φωτογραφία αντί γι΄αυτή.

«Πάτησα το λάθος κουμπί στο Snapchat και 30 λεπτά μετά είχα 4 αναπάντητες κλήσεις, πράγμα το οποίο μου φάνηκε περίεργο», ανέφερε η ίδια στο TMZ.

Η αθλήτρια τώρα είναι πάντως πιο ευτυχισμένη από ποτέ κάνοντας διακοπές με τον ιδρυτή του Reddit, Αλέξις Οχανιάν, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου πριν μερικούς μήνες στο ίδιο εστιατόριο όπου γνωρίστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς Κέιτ Εγκυμοσύνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ