Ουκρανοί χούλιγκαν με σβάστικες στα ρούχα τους και στολές της ΚΚΚ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ουκρανοί χούλιγκαν με σβάστικες στα ρούχα τους και στολές της ΚΚΚ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελικός του Champions League του 2018 θα διεξαχθεί στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Κίεβο. Οι οπαδοί της Ντιναμό στο ντέρμπι με την Σαχτάρ, φρόντισαν να δείξουν για μια ακόμη φορά το πρόσωπο που προβληματίζει την UEFA και όχι μόνο.

Φορώντας στολές της ΚΚΚ και με ζωγραφισμένες τις σβάστικες στα ρούχα και τα πρόσωπά τους, οι περισσότεροι φανατικοί οπαδοί της Ντιναμό έδωσαν ένα «ρεσιτάλ» νεοναζιστικού χαρακτήρα στις κερκίδες.

Ντυμένοι όλοι στα λευκά, βρήκαν μάλιστα συμπαράσταση και από τους οπαδούς της Σαχτάρ, οι οποίοι εμφανίστηκαν με μπλουζάκια, τα οποία είχαν πάνω τον Χίτλερ.

Ουκρανοί χούλιγκαν με σβάστικες στα ρούχα τους και στολές της ΚΚΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίγες ημέρες νωρίτερα μάλιστα οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό θέλοντας να στείλουν το μήνυμά τους υπέρ του ρατσισμού, κάλεσαν μέσω των social media ολους τους οπαδούς να ντυθούν στα λευκά.

Ουκρανοί χούλιγκαν με σβάστικες στα ρούχα τους και στολές της ΚΚΚ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που οι οργανωμένοι οπαδοί στην Ουκρανία τοποθετούνται με αυτό τον τρόπο, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στην UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League το 2018.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ χούλιγκαν σβάστικες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ