Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες]

Φωτογραφία: Michael Ochs Archives
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πωλείται ξανά η πολυτελής βίλα, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της η Μέριλιν Μονρόε στο Λος Άντζελες.

Η Μονρόε δεν είχε προλάβει να ζήσει για πολύ καιρό εκεί, καθώς το είχε αγοράσει μόλις μερικούς μήνες πριν το θανάτό της, αντί 75.000 δολαρίων.

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το σύμβολο του σεξ είχε, είχε ανοίξει το σπίτι της σε δημοσιογράφο του περιοδικού Life το 1962 και είχε μιλήσει για το πώς το διακόσμησε και το πώς ένιωθε σε αυτό.

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η η δημοσιογράφος του περιοδικού είχε περιγράψει το σπίτι σε άρθρο της μετά το θάνατο της σταρ ως εξής:

«Ήταν ένα μικρό σπίτι με μεξικάνικο στιλ και μάλιστα ήταν το πρώτο που είχε αγοράσει εντελώς μόνη της, καθώς ο γάμος της με τον Τζο Ντί Μάγκιο και αμέσως μετά με τον Άρθρουρ Μίλερ είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχει μείνει καθόλου μόνη της τα προηγούμενα 7 χρόνια.

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Έτσι η σταρ ήταν πολύ ενθουσιασμένη με την νέα της ζωή. Η ίδια, μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο Μεξικό μόνο και μόνο για να αγοράσει πράγματα για το σπίτι της.

Είχε πάει σε ψαγμένα καταστήματα , μικρά μαγαζιά και εργοστάσια με σκοπό να βρει τα κατάλληλα έπιπλα για το σπίτι.

Εκτός από την «ορμητική και γοητευτική γεύση» που είχε πάρει από το Μεξικό σχετικά με την διακόσμηση, η Μέριλιν είχε αλλάξει τα κουφώματα στα παράθυρα, τα δοκάρια, είχε καλλιεργήσει εσπεριδοειδή στον κήπο, πράγματα τα οποία έχουν μείνει ίδια από τότε».

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Παρ΄όλο που η συνέντευξη είχε γίνει στο σπίτι της, η Μέριλιν είχε αρνηθεί να το φωτογραφίσουν.

«Δεν θέλω να ξέρουν όλοι που ακριβώς μένω και πως είναι ο καναπές μου ή το τζάκι μου. Γνωρίζεται το βιβλίο «Everyman»; Ε, προτιμώ να μείνω στην φαντασία του Everyman», είχε πει η ίδια τότε.

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Μονρόε είχε επίσης αναφέρει στη συνέντευξή της στο περιοδικό πως ο ξενώνας ήταν πάντα ανοιχτός για όποιον φίλο της ήθελε να μείνει λίγο απομονωμένος.

«Κάθε φίλους μου που έχει κάποιο πρόβλημα, ξέρετε, μπορεί να μένει στον ξενώνα όταν δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς άλλος», είχε αναφέρει η ίδια.

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Πάντως, δεν είναι λίγοι που θεωρούν πως σε αυτό το σπίτι η Μέριλιν και ο Κένεντι έκρυβαν τον έρωτα τους, με πηγές να αναφέρουν ως αποδεικτικό στοιχείο το περίπλοκο σύστημα που υπήρχε στα καλώδια του τηλεφώνου της που της επέτρεπε να μιλάει μαζί του.

Ερχόμενοι στο σήμερα, η έπαυλη πωλείται στην τιμή των 6,9 εκατ. δολαρίων, βρίσκεται στην γειτονιά του Μπρέντγουντ, έχει 4 υπνοδωμάτια, τρία τεράστια μπάνια, πισίνα, ξενώνα και κήπο.

Η έπαυλη της Μονρόε που πωλείται για 7 εκατ. ευρώ -Η φωλιά του έρωτά της με τον Τζον Κένεντι [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Το σπίτι πουλήθηκε τελευταία φορά έναντι 5,1 εκατ. δολαριών το 2012 (αλλα ο ιδιοκτήτης του δεν το επισκέφτηκε ποτέ) και όπως αναφέρει η κτηματομεσίτης Λίζα Όπτικαν πρόκειται για μία όαση και ένα πολύ ζεστό σπίτι σε μία από τις καλύτερες γειτονιές του Λος Άντζελες.

Φωτογραφίες: Mercer Vine- Michael Ochs Archives

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέριλιν Μονρόε σπίτι Λος Άντζελες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ