Στήθη τραγουδούν για καλό σκοπό [βίντεο] - iefimerida.gr

Στήθη τραγουδούν για καλό σκοπό [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα βίντεο το οποίο καλεί τις γυναίκες να κάνουν έλεγχο για καρκίνο του στήθους, ένας σύλλογος από την Αργεντινή, κοροϊδεύει την απαγόρευση να δείχνεις γυμνό στήθος στα social media.


Μεγάλα ή μικρά, μαυρισμένα ή όχι, νεαρά ή γερασμένα, σχήμα αχλαδιού ή πεπονιού ....«Ολοι αγαπούν το στήθος!», λέει αυτός ο σύλλογος της Αργεντινής εναντίον του καρκίνου του στήθους, MACMA (Movimiento Ayuda Cáncer de Mama) σε ένα πρωτότυπο βίντεο το οποίο καλεί τις γυναίκες να κάνουν έλεγχο.
«Είναι καιρός να μιλήσουμε πιο δυνατά από την απαγόρευση!» λέει μια φωνή off στην αρχή του βίντεο, ενώ μια γυναίκα βγάζει το μπουρνούζι της που γράφει Facebook και Instagram. Από κάτω εμφανίζεται ένα στήθος όπου οι θηλές είναι στόματα που τραγουδούν, σαν μια μουσική κωμωδία στο Μπροντγουέη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίντεο Στήθη τραγουδούν καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ