Οργισμένος Γιαννακόπουλος - Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με πούλμαν από την Πόλη - iefimerida.gr

Οργισμένος Γιαννακόπουλος - Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με πούλμαν από την Πόλη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια κίνηση η οποία προκαλεί αίσθηση. Διέταξε να ακυρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας και η επιστροφή στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη να γίνει με πούλμαν.

Σε μια κίνηση τιμωρίας για τις κακές εμφανίσεις στη σειρά των πλέι-οφ με τη Φενέρμπαχτσε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε μια ιδιαίτερη απόφαση.

Διέταξε να επιστρέψει η αποστολή από την Πόλη οδικώς με πούλμαν, ακυρώνοντας τα εισιτήρια για την προγραμματισμένη πτήση, σήμερα το μεσημέρι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε έδωσε συγχαρητήρια στην τουρκική ομάδα για τη δίκαιη (όπως τη χαρακτήρισε) πρόκρισή της.

«Δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Σε μια σειρά αγώνων συνήθως ο καλύτερος κερδίζει και η Φενέρμπαχτσε ήταν καλύτερη. Της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να σοβαρευτούμε και να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο σήμερα, θέλοντας να περάσει το μήνυμα προφανώς στους παίκτες ότι απαιτεί προσπάθεια ακόμη και στις ήττες, προχώρησε στην απόφαση να επιστρέψει η ομάδα με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ