Ο πραγματικός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει κάνει ποτέ ιππασία [εικόνες]

Μπορεί οι πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ να παίζουν εδώ και χρόνια έφιππο πόλο, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά εκείνη που δεν έχουμε δει ποτέ να ανεβαίνει σε άλογο είναι η Κέιτ Μίντλετον.

Ενώ, λοιπόν, η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει παρευρεθεί πολλές φορές στις βασιλικές ιπποδρομίες στο Ασκοτ, δεν έχει ανέβει ποτέ σε άλογο έστω για να κάνει μία βόλτα.

Τον λόγο εξηγεί η συγγραφέας Μάρκια Μούντι, η οποία έγραψε το βιβλίο «Κέιτ: Η Βιογραφία», αναφέροντας πως η δούκισσα δεν το «έχει» και πολύ με τα άλογα, καθώς η ιππασία ποτέ δεν ήταν ανάμεσα στα χόμπι της.

Η συγγραφέας εξηγεί πως ο Ουίλιαμ και ο Χάρι αγαπούν το πόλο με άλογα, μιας και έμαθαν αυτό το σπορ σε μικρή ηλικία, αλλά γενικά δεν συνηθίζουν να κάνουν συχνά ιππασία όπως η βασίλισσα Ελισάβετ.

Βέβαια, μπορεί η δούκισσα να μην θέλει ούτε να βλέπει άλογο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει μαθήματα.

Αλλωστε, η Κέιτ θα ήθελε πολύ η Σάρλοτ να ακολουθήσει τα βήματα της θείας της Ζάρα Τίνταλ, η οποία είναι εγγονή της Ελισσάβετ και το πρώτο άτομο από την βασιλική οικογένεια που έχει πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Κέιτ μάλιστα είχε συζητήσει με την τριπλά χρυσή Ολυμπιονίκη Νατάσα Μπέικερ για τα μαθήματα ιππασίας που κάνει η Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Δούκισσα της είχε πει μάλιστα πως πραγματικά η κόρη της διασκεδάζει όταν έχει μάθημα, καθώς έχει πάθος με τα άλογα και πως παρ΄όλο που εκείνη δεν κάνει, θα κάνει τα πάντα για να την ενθαρρύνει να πετύχει.

Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας Τζορτζ κάνει μαθήματα ιππασίας από την ηλικία των δύο ετών, ενώ ο Γουίλιαμ περιμένει πως και πως να του αγοράσει το δικό του άλογο, όταν μάθει λίγο καλύτερα.

Άλλωστε, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θέλουν τα παιδιά τους να συνεχίσουν την παράδοση της οικογένειας, καθώς όλοι οι γαλαζοαίματοι ξέρουν να ιππεύουν με πρώτη την Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία παρακολουθεί ακόμη ιπποδρομίες.

Φωτογραφίες: ΑP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον βασίλισσα ιππασιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ