Survivor: Εξαλλος πανηγυρισμός Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη για τη νίκη των Διασήμων - iefimerida.gr

Survivor: Εξαλλος πανηγυρισμός Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη για τη νίκη των Διασήμων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor περιελάμβανε την πρώτη μέρα της ένωσης στην ίδια παραλία για τις δύο ομάδες. Η ομάδα των Μαχητών έφτασε σε αυτή των Διασήμων και ξεκίνησε να φτιάχνει το νέο της σπίτι, με τη βοήθεια των παικτών της αντίπαλης ομάδας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θέλησε μάλιστα να έρθει πιο κοντά στους πρώην συμπαίκτες του, βοηθώντας τους με τις πρώτες καρύδες ενώ δεν δίστασε να ανοιχτεί κάποια στιγμή λέγοντάς τους πως ποτέ δεν τους συμπεριφέρθηκε σαν εχθρός παρά το γεγονός ότι τον ψήφισαν για αποχώρηση.

Λίγο μετά την εγκατάσταση, ήρθε η ώρα για το πρώτο αγώνισμα με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην ίδια παραλία. Το έπαθλο επικοινωνίας είχε για πρώτη φορά ως έξτρα δώρο τη δυνατότητα απάντησης στα μηνύματα που θα δεχόντουσαν οι παίκτες και οι Διάσημοι αποδείχθηκαν εξαιρετικά δυνατοί.

Από τις 10 νίκες, τις τέσσερις σημείωσε η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία δεν έχασε ούτε ένα run και τρεις ο Ντάνος, με τους δύο παίκτες να παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα.

Τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα μάλιστα ήταν ο πανηγυρισμός του Αγγελόπουλου με τον Χρανιώτη όταν ο γνωστός ηθοποιός ισοφάρισε σε 7-7

Ενώ το σημείο που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο twitter ήταν η στιγμή που ο Ντάνος έτρεξε να αποθεώσει την Ευριδίκ η Βαλαβάνη στην τελευταία της νίκη σηκώνοντάς την στον αέρα.

Στο έπαθλο επικοινωνίας, όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψε η συγκίνηση όλων των παικτών

Πάντως τα προβλήματα δεν άργησαν να έρθουν αφού στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου, η απώλεια μιας χατζάρας, η οποία βοηθούσε στις καθημερινές δουλειές αποτέλεσε σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο ομάδες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ