Αυτή είναι η κριτική επιτροπή στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πρόεδρο τον Ισπανό σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ, ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή της φετινής κινηματογραφικής γιορτης στην Κρουαζέτ.

Τον Ισπανό σκηνοθέτη θα πλαισιώσουν ο Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Πάολο Σορεντίνο, η Γερμανίδα σκηνοθέτις και σεναριογράφος Μάρεν Άντε, που έκανε αίσθηση πέρυσι με την ταινία της «Toni Erdmann», η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζέσικα Τσαστέιν, η Κινέζα ηθοποιός Φαν Μπινγκμπινγκ, ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, η Γαλλίδα συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός Ανιές Ζαουί, ο Γάλλος συνθέτης Γκαμπριέλ Γιαρέντ και ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ.

Υπενθυμίζεται ότι στο 70ο κινηματογραφικό φεστιβάλ μεταξύ άλλων διαγωνίζεται για το Χρυσό Φοίνικα και ο Γιώργος Λάνθιμος με την νέα του ταινία, «The Killing of a Sacred Deer».

Το 70ο Φεστιβάλ των Καννών θα διεξαχθεί από τις 17 μέχρι και τις 28 Μαΐου.

Αυτή είναι η κριτική επιτροπή στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φεστιβάλ Καννών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ