Απίστευτες προτάσεις υποψήφιας του UKIP στη Γλασκώβη: Φέρτε πίσω την γκιλοτίνα, οι μητέρες να μένουν σπίτι - iefimerida.gr

Απίστευτες προτάσεις υποψήφιας του UKIP στη Γλασκώβη: Φέρτε πίσω την γκιλοτίνα, οι μητέρες να μένουν σπίτι

Φωτογραφία: AP/ Emilio Morenatti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλούν οι προτάσεις μίας υποψήφιας για το δημοτικό συμβούλιο της Γλασκώβης, η οποία δηλώνει υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής, με γκιλοτίνα μάλιστα.

Η Γκιζέλα Αλεν, υποψήφια του UKIP, προτείνει ακόμη να μένουν στο σπίτι τους οι μητέρες μικρών παιδιών, για να τα μεγαλώνουν οι ίδιες και να μην τα στέλνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, θέλει την κατάργηση των γηπέδων γκολφ και τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την υποβοηθούμενη ευθανασία. Επίσης, στηρίζει να ανέβει στα 70 χρόνια το όριο συνταξιοδότησης, αλλά και να καταργηθεί το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία.

«Θέλω την επαναφορά της θανατικής ποινής. Οχι απαραίτητα διά απαγχονισμού. Θα μπορούσαμε να έχουμε την γκιλοτίνα. Νομίζω ο λαός δικαιούται να προστατεύεται», δήλωσε η Αλεν σύμφωνα με την USA Today.

«Οδεύουμε στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το εκπαιδευτικό σύστημα καταρρέει σε όλη την Ευρώπη και η μεγαλύτερη απειλή για τον κόσμο είναι η Κίνα και η Ινδία», πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικές της απόψεις και όχι θέσεις του UKIP.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχει η όποια κοινότητα ΛΟΑΤ, σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «ιδιωτική ζωή που δεν αφορά κανέναν άλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γλασκώβη γκιλοτίνα UKIP
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ