Οι Βρετανοί απέλασαν τον πιο σέξι κατάδικο του κόσμου -Τον έδιωξαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί απέλασαν τον πιο σέξι κατάδικο του κόσμου -Τον έδιωξαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιο σέξι εγκληματίας του κόσμου, Τζέρεμι Μικς απελάθηκε από το Λονδίνο!

Ο καλλονός κατάδικος ο οποίος βγήκε από τη φυλακή και ξεκίνησε καριέρα στο μόντελινγκ.

Στο πλαίσιο της δουλειάς του, στον ίσιο δρόμο που έχει μπει μετά τη φυλακή, ο Τζέρεμι Μικς βρέθηκε στο Λονδίνο για τις ανάγκες φωτογράφισης μόδας. Ωστόσο, μόλις έφθασε χθες, κρατήθηκε στο Χίθροου για οκτώ ώρες και εν τέλει του απαγορεύτηκε η είσοδος στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο ίδιος υποστήριζε ότι είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ωστόσο, οι αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail δείχνουν τον Τζέρεμι Μικς να κάθεται απογοητευμένος σε σημείο του αεροδρομίου δίπλα στη διεύθυνση συνόρων, λίγο πριν αναχωρήσει και πάλι για ΗΠΑ.

Οι Βρετανοί απέλασαν τον πιο σέξι κατάδικο του κόσμου -Τον έδιωξαν [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Δεν συνέβη βέβαια το ίδιο με την σύζυγό του και τον μάνατζέρ του, στους οποίους επετράπη κανονικά η είσοδος στη Μεγάλη Βρετανία και οι οποίοι επισκέφθηκαν κανονικά το Λονδίνο.

Ο μάνατζέρ του μιλώντας στη Daily Mail είπε πως «Πήγαμε στο ΗΒ και περάσαμε τις διαδικασίες ελέγχου, ωστόσο κρατησαν τον Τζέρεμι. Δεν συνελήφθη, απλά τον απέλασαν από τη χώρα. Δεν τον άφηναν να μπει. Είναι πραγματικά αναστατωμένος. Στο αεροπλάνο μπήκε με συνοδεία αστυνομικού».

Ενα βίντεο που ελήφθη από τον ίδιο τον Μικς στος αεροδρόμιο τον δείχνει να κατευθύνεται στο αεροπλάνο που θα τον μετέφερε πίσω στις ΗΠΑ, συνοδεία αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζέρεμι Μικς έγινε γνωστός ανά την υφήλιο το 2013 όταν συνελήφθη για συμμετοχή σε συμμορία και εκδόθηκε από το αστυνομικό τμήμα η φωτογραφία με τα στοιχεία του. Η οποία και έγινε viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο σέξι κατάδικο του κόσμου.

Ο Μικς βγήκε από τη φυλακή το 2016 και ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο. Μάλιστα ανέβηκε στις πασαρέλες κατά την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σέξι κατάδικος Τζέρεμι Μικς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ