Τεράστιο ποσό στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ - Στην Κοπεγχάγη ο Πιέρος Σωτηρίου - iefimerida.gr

Τεράστιο ποσό στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ - Στην Κοπεγχάγη ο Πιέρος Σωτηρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της Κοπεγχάχης είναι και επίσημα ο Πιέρος Σωτηρίου, με τον ΑΠΟΕΛ να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ από την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Συμβόλαιο με την Κοπεγχάγη έως το 2022 υπέγραψε ο Πιέρος Σωτηρίου, κάνοντας το σπουδαίο άλμα στην καριέρα του.

Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αποτελούσε μεταγραφικό στόχο τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού, θα μετακομίσει στη Δανία αμέσως μετά τη λήξη της σεζόν στην Κύπρο, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την Κοπεγχάγη.

Η κυπριακή ομάδα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, στην πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια κυπριακής ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Κοπεγχάγη και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να κατακτήσει τρόπαια. Η Κοπεγχάγη είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Σκανδιναβία και ανυπομονώ για να γίνω μέλος της υπέροχης ιστορίας της. Το γήπεδο και οι φίλοι της ομάδας είναι φοβεροί και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτούς στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ, αλλά για την ώρα είναι σημαντικό να παραμείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σωτηρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιερος σωτηριου ΑΠΟΕΛ Κοπεγχάγη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ