Το μήνυμα του Αλαφούζου για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟ - «Χωρίς σπατάλες» - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Αλαφούζου για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟ - «Χωρίς σπατάλες»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζήτηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού είχε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και δεν απέφυγε να απαντήσει στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα υπάρξει ενίσχυση αλλά χωρίς τις σπατάλες της περσινής σεζόν.

Εξήγησε πως οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να είναι πρόεδρος ωστόσο θα συνεχίσει να βάζει όσα χρήματα απαιτούνται ώστε να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική.

Διέψευσε τα σενάρια εμπλοκής της οικογένειας Βαρδινογιάννη ενώ διευκρίνισε πως η μεταφορά της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά παραμένει ένα θέμα προς συζήτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ