Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί κάποτε οι παπαράτσι να περίμεναν με τις ώρες έξω από ροκ συναυλίες για να απαθανατίσουν διάσημους ροκ σταρ, όπως τον Τίκο Τόρες και τον Άνταν Κλέιτον των U2, μαζί με διάσημα σουπερμόντελ, όπως την Έβα Χερτζίκοβα και τη Ναόμι Κάμπελ αντίστοιχα, αλλά -απ' ό,τι φαίνεται- τα χρόνια πέρασαν και τα γούστα άλλαξαν.

Κι ενώ τα διεθνή Μέσα ασχολούνταν πλέον συνέχεια με τα ζευγάρια από τον χώρο του θεάματος, όπως τον Τζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος, πλέον φαίνεται πως οι πιο γοητευτικοί άνδρες δεν είναι διάσημοι... ούτε καν τραγουδιστές. Είναι εκατομμυριούχοι, ιδιοφυΐες και expert στον χώρο της τεχνολογίας. Παρότι, λοιπόν, ακούγεται παράξενο, οι ιδρυτές δημοφιλών ιστοσελίδων και εφαρμογών, οι οποίοι έχουν περιουσία μερικών δισεκατομμυρίων, είναι και αυτοί που κλέβουν τις καρδιές των πιο γνωστών μοντέλων, ηθοποιών και αθλητριών στον κόσμο.

Και μπορεί οι περισσότεροι να εργάζονται ατελείωτες ώρες, να προσέχουν την διατροφή τους και το σώμα τους και να αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τα άγρια παιδιά της ροκ σκηνής, αλλά αυτό φαίνεται πως εκλύει πια τις ισχυρές και πετυχημένες γυναίκες.

Από την ηθοποιό Άμπερ Χερντ η οποία και επισήμως βγαίνει με τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ, το αστέρι του τένις Σερένα Ουίλιαμς που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλέξις Οχανιάν μέχρι την Μιράντα Κερ που αρραβωνιάστηκε με τον CEO του Snapchat, Ιβάν Σπίγκελ, το μόνο σίγουρο είναι πως τα lovestories των περισσότερων δεν ήταν τόσο ξενέρωτα όσο νομίζεις.

Τι έκαναν όμως οι ιδιοφυΐες του διαδικτύου και έκλεψαν τις καρδιές τους;

Σερένα Ουίλιαμς και Αλέξις Οχανιάν

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκείνη αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αστέρι στην ιστορία του τένις με την περιουσία της να ανέρχεται τις 110 εκατ. λίρες. Εκείνος ντροπαλός με μούσια, δημιουργός του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Reddit και εκατομμυριούχος από τα 22 του.
Σαφώς η Σερένα δεν γοητευόταν πάντα από «ιδιοφυΐες», καθώς προηγουμένως είχε σχέση με τον επίσης τενίστα Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ, ο οποίος την άφησε για την... Μαρία Σαράποβα.

Μετά τον χωρισμό της από τον τενίστα, η Σερένα γνώρισε τον Οχανιάν σε ένα εστιατόριο στη Ρώμη τον Ιούλιο του 2015. Από τότε οι δυο τους είναι μαζί, έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο, ενώ το 2016 ο ιδρυτής του Reddit της έκανε πρόταση γάμου στο εστιατόριο όπου είχαν γνωριστεί και τώρα η Σερένα ετοιμάζεται να γίνει μητέρα.

Εντύπωση προκαλούν όμως προκαλεί και το πόσο διαφορετικές είναι οι οικίες τους. Από την μία ο Οχανιάν κατοικούσε σ’ ένα διαμέρισμα με σοφίτα στο Μπρούκλιν μαζί με την γάτα του, ενώ η Σερένα είχε μία τεράστια βίλα στην Φλόριντα με δικό της δωμάτιο γεμάτο τσάντες, γήπεδο του τένις και όλα τα comfort, καθώς κι ένα πανάκριβο αυτοκίνητο Bentley. Μάλιστα γείτονες της ήταν οι αθλητές Έρνι Άλς και Μαικλ Τζόρνταν.

Αμπερ Χερντ- Ελον Μουσκ

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χώρισε με τον Τζόνι Ντεπ, πήρε και 10 εκατ. δολάρια από την περιουσία του και έδωσε τα 5 εκατ. σε φιλανθρωπίες. Ωστόσο, ο νυν σύντροφος της Έλον Μουσκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ντεπ, αφού δεν είναι ηθοποιός, αλλά επιχειρηματίας με περιουσία 11 δισεκατομμυρία λίρες.

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal, κάτοχος της εταιρίας με ηλεκτρονικά αυτοκίνητα Tesla, καθώς και ένας από τους επιλαχόντες για να κατοικήσει μελλοντικά στον Άρη. Το ερωτικό του παρελθόν είναι αρκετά πολύπλοκο. Ο Μουσκ έχει 5 παιδιά από την πρώτη του γυναίκα και συγγραφέα, την Τζάστιν. Το 2010, ο Έλον παντρεύτηκε την βρετανίδα ηθοποιό Ταλούλα Ρίλει, με την οποία πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε το 2013, αλλά τελειώσαν οριστικά το 2016.

Ωστόσο, παρά το ζωηρό του παρελθόν, ο Έλον κυνηγούσε την Άμπερ Χέρντ από το 2013, μετά το ντεμπούτο της στην ταινία Machete Kills. Μάλιστα, ο πάμπλουτος άνδρας είχε στείλει μήνυμα στον σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ώστε να κανονίσει μία συνάντηση όπου θα είναι και η ίδια. Απ΄ότι φαίνεται τελικά ο Έλον τα κατάφερε...

Έμμα Γουάτσον- Γουίλιαμ Μακ Νάιτ

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ξεκίνησε την καριέρα της παίζοντας την Ερμιόνη στον Χάρι Πότερ και πλέον η περιουσία της έχει φθάσει τα 55 εκατ. δολάρια.

Η Έμμα Γουάτσον πλέον αφιερώνει τον περισσότερο της χρόνο κάνοντας εμφανίσεις σε εκστρατείες για τις γυναίκες και προετοιμάζοντας ομιλίες ως Πρέσβειρα του ΟΗΕ. Από την άλλη, το αγόρι της, Γουίλιαμ Μακ Νάιτ, κατάγεται από πλούσια οικογένεια, είναι απόφοιτος του Πρίνστον και τρέχει μαζί με τον αδελφό του μία εφαρμογή, έχοντας την θέση του επιχειρηματικού συμβούλου. Αυτό βέβαια που φαίνεται να αγάπησε η Έμμα Γουάτσον στον Γουίλιαμ είναι η καλλιτεχνική του φλέβα, καθώς μεταξύ άλλων είναι και συγγραφέας, καλλιτέχνης και φωτογράφος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινούς γνωστούς, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η Έμμα έχει γνωρίσει ήδη την μητέρα του αγοριού της, η οποία είχε πει πως η ηθοποιός είναι απλά υπέροχη.

Κάρλι Κλος – Τζοσουά Κάσνερ

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ξεκίνησε στα 14 δουλεύοντας ως μοντέλο και σήμερα είναι αγγελάκι της Victoria Secret. Έχει το δικό της κανάλι στο You Tube και η περιουσία της φτάνει τα 12 εκατ. Δολάρια. .Από την άλλη, το αγόρι της Τζοσουά Κάσνερ έχει περιουσία 100 εκατ. δολαρίων και τρέχει μία εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων, έχοντας επενδύσει μεταξύ άλλων και στο Instagram.

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μάλιστα, ο αδελφός του είναι ο άντρας της Ιβάνκα Τραμπ και ο πατέρας τους έχει καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκιση για παράνομες δωρεές σε πολιτικούς και φοροδιαφυγή.
Το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί πολλές φορές μαζί, αλλά η Κάρλι Κλος έχει δημοσιεύσει τρυφερά μηνύματα αγάπης στα socia media, όπως σαγαπώ πολύ, είσαι η ζωή μου, κλπ.

Μιράντα Κερ- Ιβαν Σπίγκελ

Τέλος οι ηθοποιοί και οι ροκ σταρ -Γιατί οι διάσημες καλλονές προτιμούν πλέον άντρες-ιδιοφυΐες της τεχνολογίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Η Μιράντα Κερ γνωρίστηκε με τον κατά 8 χρόνια μικρότερό της, Ίβαν Σπίγκελ και ιδρυτή του Snapchat σε πάρτι της Luis Vuitton και από τότε είναι αχώριστοι και αγαπημένοι. Πρόσφατα αγόρασαν σπίτι στην περιοχή Brentwood του Λος Άντζελες, ενώ πριν περίπου 9 μήνες, ο Ίβαν της έκανε πρόταση γάμου, γεγονός που φυσικά ανακοινώθηκε μέσω... Snapchat. Μπορεί ο ίδιος να μην είναι τόσο γνωστός, όσο ο Μάρκ Ζούγκερμπεργκ, αλλά ο σύντροφος της Μιράντα Κερ είχε απορρίψει πρόταση του Mr. Facebook, ο οποίος ήθελε να εξαγοράσει το Snapchat, δίνοντάς του 3 δισ. Δολάρια.

Η Μιράντα Κερ είχε πει επίσης σε συνέντευξή της πως ο Ιβάν μπορεί να να είναι 26, αλλά συμπεριφέρεται σαν 50αρης. Είναι 25, αλλά συμπεριφέρεται σαν να είναι 50 ετών. Δεν πηγαίνει σε πάρτι σαν τους άνδρες της ηλικίας του. Πηγαίνει στη δουλειά και γυρίζει σπίτι. Δεν βγαίνουμε ιδιαίτερα, καθόμαστε σπίτι και πηγαίνουμε νωρίς για ύπνο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διάσημοι ιδιοφυΐες σταρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ