Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όχημα του στο Σχηματάρι - iefimerida.gr

Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όχημα του στο Σχηματάρι

Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός δίπλα στο όχημα του στο Σχηματάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε τα ξημερώματα ένας φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι. Δίπλα σε ένα ταξί που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο δίπλα από το εργοστάσιο κείτονταν το πτώμα του οδηγού.Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής ενώ την εξαφάνισή του είχαν δηλώσει συγγενικά του πρόσωπα.

Η αστυνομία δεν μιλάει με βεβαιότητα για ληστεία, ωστόσο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια ώρα φρικτά δολοφονημένη βρέθηκε στη Λήμνο μια 75χρονη.

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (21-01-2012). Γύρω στις 18.00, η κόρη της 75χρονης βγήκε από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην περιοχή του Κοντοπουλίου και επέστρεψε σχεδόν μία ώρα αργότερα. Όταν άνοιξε την πόρτα και έκανε λίγα βήματα, βρέθηκε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η μητέρα της, ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο άγνωστος την είχε μαχαιρώσει στο λαιμό και είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η τραγική κόρη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Κουρσουμπά.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η άγρια δολοφονία έγινε με σκοπό τη ληστεία, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια άλλη αιτία.

Η αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκεται κοντά στη σύλληψη ενός άνδρα, για τον οποίο έχει κάποια στοιχεία και ενδείξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ