Η στιγμή που αστυνομικοί... συλλαμβάνουν αλιγάτορα -Του πέρασαν κανονικά χειροπέδες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που αστυνομικοί... συλλαμβάνουν αλιγάτορα -Του πέρασαν κανονικά χειροπέδες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ένοικοι ενός σπιτιού στη Λουιζιάνα κάλεσαν αρχές που προστατεύουν την άγρια ζωή για να μεταφέρουν έναν μεγάλο αλιγάτορα που βρισκόταν στο γκαράζ τους.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και έπιασαν τον αλιγάτορα με σχοινί και τον έσυραν στον κήπο. Παρά την αντίσταση του ζώου κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Σε βίντεο φαίνεται αστυνομικός να κάθεται επάνω στο ζώο κρατώντας το, ενώ ένας συνάδελφός του κλείνει το στόμα με ταινία.

Ο αστυνομικός στη συνέχεια πηγαίνει και πιάνει τα πόδια του αλιγάτορα και προσπαθεί να του περάσει χειροπέδες. Μάλιστα, επειδή μία δεν έφτανε έβαλε στον αλιγάτορα δύο χειροπέδες.

Η στιγμή που αστυνομικοί... συλλαμβάνουν αλιγάτορα -Του πέρασαν κανονικά χειροπέδες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η στιγμή που αστυνομικοί... συλλαμβάνουν αλιγάτορα -Του πέρασαν κανονικά χειροπέδες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλιγάτορας χειροπέδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ