Ιωάννινα: Μπλόκο της αστυνομίας σε 211 κιλά ινδικής κάνναβης - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Μπλόκο της αστυνομίας σε 211 κιλά ινδικής κάνναβης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σταμάτησε το πρωί, στην Παλιουρή Ιωαννίνων, η μεταφορά 211 κιλών ινδικής κάνναβης, ενώ ακολούθησαν και δύο συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος Αλβανός και αμέσως εντόπισαν, στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 72 δέματα με χασίς. Οι κινήσεις ενός δεύτερου αυτοκινήτου, που οδηγούσε ένας 27χρονος, επίσης Αλβανός, εκτιμήθηκαν ως ύποπτες και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών το ακινητοποίησαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε πως για τη μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων είχε τον ρόλο του προπομπού, προκειμένου να ελέγχει εάν στη διαδρομή υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα.

Τα ναρκωτικά και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιωάννινα ινδική κάνναβη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ