Επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτικούς αστυνομικούς στην Καλαμάτα! - iefimerida.gr

Επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτικούς αστυνομικούς στην Καλαμάτα!

Επιτέθηκε με αλυσοπρίονο σε δημοτικούς αστυνομικούς στην Καλαμάτα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήγαν για έναν τυπικό έλεγχο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα...αλυσοπρίονο. Το απίστευτο περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνδρες της δημοτικής αστυνομίας της πόλης ζήτησαν την άδεια από έναν νεαρό πλανόδιο πωλητή που πωλούσε παράνομα ηλεκτρικές συσκευές.

Ο παράνομος πωλητής, που εκείνη τη στιγμή επιδείκνυε ένα αλυσοπρίονο σε έναν περαστικό προσπαθώντας να τον πείσει να το αγοράσει, το έθεσε σε λειτουργία και άρχισε να το κινεί προς το μέρος των ανδρών της δημοτικής Αστυνομίας απειλώντας ότι «θα τους… κόψει φέτες»!

Εκείνοι κάλεσαν άμεσα ενισχύσεις από τον ασύρματο, αλλά ο πατέρας του δράστη που βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά, φώναξε τον γιο του και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους με το οποίο εξαφανίστηκαν. Όμως, οι δημοτικοί αστυνομικοί κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας και ενημέρωσαν την Αστυνομία που αναζητά τον ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ