Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι στο Survivor -Χοντρό «θάψιμο» στον Ντάνο και τρελό γλέντι [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι στο Survivor -Χοντρό «θάψιμο» στον Ντάνο και τρελό γλέντι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα θα είναι το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, καθώς δεν θα έχει ούτε αγωνίσματα, ούτε ψηφοφορίες. Θα έχει... πάρτι!

Καθώς οι δύο ομάδες του Survivor θα γίνουν ουσιαστικά μία, ή τουλάχιστον θα μείνουν μαζί στην ίδια παραλία, η παραγωγή τούς ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη με ένα μεγάλο πάρτι επανένωσης.

Οι παίκτες, όπως φαίνεται από τα πλάνα από το τρέιλερ, έκαναν το μπανάκι τους, έφτιαξαν το μαλλί τους, φόρεσαν καθαρά ρούχα και πήγαν στο πάρτι.

Στο τρέιλερ φαίνεται ότι Διάσημοι και Μαχητές του Survivor είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να βρουν και την ευκαιρία να βγάλουν και... μαχαίρια! Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο από τους Μαχητές να... θάβει τον Ντάνο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Διασήμους, ενώ τον Τσανγκ να επαινεί τους Διασήμους για τον τρόπο που ψήφισαν στην τελευταία ψηφοφορία.

Ακολούθως βέβαια έρχεται το τραγούδι, με τους παίκτες να παίρνουν το μικρόφωνο και να γίνεται χαμός! Survivor πίστα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivorGR Ευρυδίκη Βαλαβάνη ντανος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ