Στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη [εικόνα] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Σόφη Πασχάλη δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου.

Η γυμνάστρια νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και μοιράστηκε μέσω Instagram ένα κείμενο στο οποίο αναφέρεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Για όσους ισχυρίζονται οτι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Οτι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι κ πιο δυνατοί, περαστικά είναι, αλλά που η στήριξη και η αγάπη Βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ένα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης...».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σόφη Πασχάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ