Σακίρα και Ζεράρ Πικέ σε στιγμές πάθους -Τους έπιασε παπαράτσι στη σουίτα τους στη Μύκονο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σακίρα και Ζεράρ Πικέ σε στιγμές πάθους -Τους έπιασε παπαράτσι στη σουίτα τους στη Μύκονο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το ακυκλοφόρητο, μέχρι τώρα, βίντεο από διακοπές, περασμένου καλοκαιριού, της Σακίρα και του συζύγου της, Ζεράρντ Πικέ, στη Μύκονο.

Το ζευγάρι είχε επισκεθφεί το Νησί των Ανέμων το 2011 και μάλιστα ήταν οι πρώτες κοινές διακοπές που έκαναν.

Αν και τα μέτρα ασφαλείας στο ξενοδοχείο στον Ορνό όπου διέμενε το διάσημο ζεύγος ήταν δρακόντεια ώστε να μην πλησιάσει κανείς, η κάμερα του Πέτρου Νάζου κατάφερε να τους απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές! Οπως φαίνεται από το βίντεο που έρχεται τώρα στη δημοσιότητα, το ζευγάρι, full in love, ήταν αδύνατο συγκρατήσει το πάθος του!

Η επίσκεψη του ζεύγους στο νησί των ανέμων πριν από 6 χρόνια έγινε θέμα συζήτησης εντός αλλά και εκτός συνόρων. Κάθε τους βόλτα μαγνήτιζε τα βλέμματα με τους ίδιους να δείχνουν να το απολαμβάνουν. Μάλιστα πριν φύγουν υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν στη Μύκονο, ένα από τα ομορφότερα νησιά, όπως είπαν...

Πηγή: mykonoslive.tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σακίρα Ζεράρ Πικέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ