Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ιμπραΐμοβιτς - «Μέχρι τώρα έπαιζα με ένα πόδι» [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ιμπραΐμοβιτς - «Μέχρι τώρα έπαιζα με ένα πόδι» [εικόνα]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Σουηδός σταρ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 8 μήνες τραυματίζοντας σοβαρά το δεξί του γόνατο στον αγώνα ρεβάνς με την Άντερλεχτ για το Europa League.

Παρά τα όσα γράφτηκαν, ο Ζλάταν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι μια απόφαση που θα πάρει ο ίδιος.

«Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ όλους εσάς για την υποστήριξη και την αγάπη. Δεν είναι νέο που τραυματίστηκα, θα μείνω για λίγο εκτός ποδοσφαίρου. Θα το περάσω κι αυτό όπως όλα τ' άλλα και θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός.

Μέχρι στιγμής έπαιζα με ένα πόδι, οπότε δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα αυτό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, εγώ αποφασίζω πότε πρέπει να σταματήσω και τίποτα άλλο. Το να εγκαταλείψω δεν αποτελεί επιλογή. Τα λέμε σύντομα», ήταν το μήνυμά του, στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ιμπραΐμοβιτς - «Μέχρι τώρα έπαιζα με ένα πόδι» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ